Mijn favorieten

Even voorstellen

Na ruime ervaring te hebben opgedaan bij een tweetal makelaarskantoren in Steenwijk vond ik de tijd aangebroken om een eigen kantoor te beginnen.

In 1999 ben ik begonnen in de makelaardij na eerst werkzaam te zijn geweest op o.a. Schiphol. Daarna heb ik mijn kennis steeds verder uitgebreid en ben ik als gecertificeerd Register Makelaar Taxateur ingeschreven bij VastgoedCert in de kamer Wonen en MKB. Uiteindelijk ben ik in 2006 beëdigd als NVM makelaar.
Als uitbreiding op onze dienstverlening heb ik in 2012 de opleiding voor bedrijfsmatig vastgoed met succes afgerond en in 2013 ben ik ook ingeschreven als Register Taxateur in de kamer bedrijfsmatig Onroerend Goed. 
 


Nadat ik de nodige ervaring had opgedaan in de aan- en verkoop van woningen, taxaties, verhuur en advisering van particulieren en projectontwikkelaars heb ik in 2009 Middelbrink Makelaardij in Steenwijk overgenomen. Na een ingrijpende verbouwing en het ontwikkelen van een geheel eigen concept zijn we in augustus van dat jaar van start gegaan.
 
Mijn werkgebied is de regio Steenwijk, hier heb ik zo langzamerhand elke hoek, straat en steen weleens gezien. Veel woningen zijn ofwel door mij verkocht, aangekocht of getaxeerd. 
 
Het begeleiden en adviseren van mensen bij de grootste aankoop of verkoop in hun leven geeft mij energie. Daarnaast zijn de afwisselende werkzaamheden en de vele verschillende mensen die ik ontmoet het waard om elke dag weer met passie en plezier de deur aan de Weemstraat 1 open te doen!

 
Edwin Willemsen
Edwin Willemsen
Register Makelaar Taxateur

 

 


Jan Klein
Hypothecair PlannerIk ben mijn financiële loopbaan begonnen als adviseur bij een grote Nederlandse Bank en daarna heb ik als hypotheek adviseur gewerkt bij ‘De Hypotheekshop’. Hier heb ik Edwin ook in 2006 leren kennen.
 
In 2009 hebben we onze krachten gebundeld en zijn als twee onafhankelijke ondernemers gestart aan de Weemstraat 1 in Steenwijk.

Ik ben eigenaar van hetHypothekenhuis en naast dat ik Erkend Hypothecair Planner ben, ben ik ook assurantieadviseur waardoor u voor alle financiële facetten en ook verzekeringen bij mij terecht kunt. 

 

 Ook ik heb inmiddels de nodige jaren ervaring in de makelaardij. Ik ben begonnen bij een makelaar in Meppel en kreeg daarna de kans om bij een kantoor in Steenwijk aan de slag te gaan. Hier heb ik al eerder samengewerkt met Edwin en Jan en sinds 2015 werk ik weer met veel plezier met ze samen.

Waarom ik het werken bij een makelaarskantoor zo leuk vind? Geen dag is hetzelfde! En naast de afwisseling vind ik het ook fijn om mensen te kunnen helpen bij het (ver-)kopen van een woning. Er komt op zo'n moment veel op je af en het is fijn om te weten dat alles rondom de verkoop goed geregeld is en dat je dit met een gerust hart aan ons over kunt laten.   

 

Kendra Maat
comm. med. binnendienst

 

 

Eva

En natuurlijk is ons team niet compleet zonder Eva!                                                                     

Zij zorgt voor de ontspanning bij ons op kantoor. Want hoe leuk wij ons werk ook allemaal vinden, Eva zorgt ervoor dat we op tijd pauze nemen om even met haar te spelen of te wandelen.


Graag nemen we de tijd om onder het genot van een kop koffie eens kennis te maken of uw vragen
te beantwoorden. Niet voor niets is onze slogan; hetMakelaarshuis geeft altijd thuis!