Even voorstellen


Mijn werkgebied is de regio Steenwijk, hier heb ik zo langzamerhand elke hoek, straat of steen wel eens gezien. Veel woningen zijn ofwel door mij verkocht, aangekocht of getaxeerd.

Het begeleiden en adviseren van mensen bij de grootste aankoop of verkoop in hun leven geeft mij energie. Daarnaast zijn de afwisselende werkzaamheden en de vele verschillende mensen die ik ontmoet het waard om elke dag weer met passie en plezier de deur aan de Woldpoort open te doen!

Edwin Willemsen
Register Makelaar Taxateur 


Ik ben eigenaar van hetHypothekenhuis en naast dat ik Erkend Hypothecair Planner ben, ben ik ook assurantieadviseur waardoor u voor alle financiële facetten en ook verzekeringen bij mij terecht kunt. 

Jan Klein
Hypothecair Planner


Waarom ik het werken bij een makelaarskantoor zo leuk vind? Geen dag is hetzelfde! En naast de afwisseling vind ik het ook fijn om mensen te helpen bij het (ver-)kopen van een woning. Er komt op zo'n moment veel op je af en het is fijn om te weten dat alles rondom de verkoop goed geregeld is en dat je dit met een gerust hart aan ons over kunt laten. 

Kendra Maat
Assistent Makelaar


En natuurlijk is ons team niet compleet zonder Eva!
Zij zorgt voor de ontspanning bij ons op kantoor. Want hoe leuk wij ons werk ook allemaal vinden, Eva zorgt ervoor dat we op tijd pauze nemen om even met haar te spelen of te wandelen.