Woningbrochures

De eerste indruk van een woning is belangrijk! Daarom besteden wij veel zorg en aandacht  aan onze woningbrochures. De brochures geven de belangstellende(n) een goede indruk van een woning. Onze brochures zijn digitaal beschikbaar via onze eigen site en natuurlijk via funda. Daarnaast ontvangt elke kijker tijdens de bezichtiging een papieren versie van de brochure aangevuld met de vragenlijst van de verkoper(s).
 


Naast de uitgebreide fotopresentatie en de verkoopteksten zijn ook plattegronden opgenomen in de brochure. De potentiële koper krijgt hierdoor gelijk een goede indruk van de indeling, mogelijkheden, ruimte en maatvoering van de woning.

 
Bij de bevestiging van een gemaakte afspraak voor bezichtiging sturen wij de woningbrochure digitaal naar de potentiële koper(s). Zij kunnen zich dan beter voorbereiden op de bezichtiging en zo gerichter kijken en vragen stellen.
 
Voor de zoeker of belangstellende die niet beschikt over internet of een printer, sturen wij de woningbrochure desgevraagd per post. 
 
Niet voor niet is ons devies: