Verkoopservice

Huis verkopen?

Het verkopen van een woning is een belangrijke beslissing en vaak ook een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Verhuizen naar een andere woning of zelfs naar een andere stad heeft verschillende gevolgen voor u en uw gezin. Vaak is het een emotionele, maar bovenal zakelijke stap waarbij de ondersteuning, expertise en ervaring van een goede makelaar onmisbaar is. Wij laten u graag kennismaken met onze unieke aanpak en werkwijze. Als enige NVM makelaar in de regio werken wij met vaste lage tarieven!


hetMakelaarshuis neemt uitgebreid de tijd om uw woonwensen te bespreken en samen met u het juiste verkooptraject te kiezen. U wilt immers een goede verkoopprijs voor uw woning en een daadkrachtige, succesvolle aanpak. Wij combineren de zakelijke marktinformatie en uw persoonlijke omstandigheden in een op maat gemaakt advies voor de verkoop van uw woning.
 
Een goed verkoopproces begint met een vrijblijvende waardebepaling door een beëdigde en VastgoedCert gecertificeerde NVM makelaar. 
Wij adviseren over de te hanteren vraagprijs en de beste verkoopstrategie voor uw woning. Daarnaast geven wij tips om u woning zo goed mogelijk te presenteren. Uiteindelijk bepalen we samen met u het verkooptraject en de vraagprijs.
 
Al onze opdrachtgevers beschikken over een uniek online verkoopdossier met persoonlijke inlogcode. Zo kunt u op ieder gewenst moment 7 dagen per week, 24 uur per dag het verkoopproces volgen. Hoe vaak is de woning bekeken op internet en hoe vaak is de brochure gedownload. Verder vindt u hier informatie over de afspraken, biedingen en bezichtigingen. U weet altijd precies wat er speelt, het is tenslotte uw huis! 
                                                                                
Onze Specials:      
  • Standaard woningvideo bij elke woning
  • Digitale plattegronden bij elke woning!
  • 2 strategische etalages in de binnenstad van Steenwijk
  • Maandelijkse Digitale woonkrant!
  • Groot zoekersbestand!
  • Vaste tarieven en duidelijke afspraken!
  • Unieke woningzuilen!
  • Actief op Twitter, Facebook en You-Tube.
  • Elke dag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur!
 Recente verkoopresultaten en positieve beoordelingen op Funda tonen aan dat onze werkwijze resulteert in een goede verkoop.
 
Niet voor niets is ons devies:

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking 0521-521 521.