Aankoopadvies

Het kopen van een woning is een spannende gebeurtenis.

Het aanbod is op het moment klein en voor je het weet, is een woning al weer verkocht. Hierdoor is het lastig om een goed overzicht te krijgen en alle voor- en nadelen van woningen te vergelijken. De verkoper wordt vaak vertegenwoordigd door een makelaar die als specialist precies weet hoe hij moet opereren in de huidige markt.
Als koper is het tegenwoordig haast onontbeerlijk om u ook te laten vertegenwoordigen door uw eigen makelaar zodat u ná de koop niet voor verrassingen komt te staan en vooral niet teveel betaalt voor uw droomhuis.

HetMakelaarshuis is ook gespecialiseerd als aankoopmakelaar. Samen met u bespreken we uw woonwensen en zoeken vervolgens intensief om juist die ene droomwoning te vinden die bij u past. Als NVM makelaar kunnen we putten uit een groot netwerk en uitgebreide informatie over alle woningen en recente verkoopprijzen.
 
Wanneer er een potentiële droomwoning is gevonden, gaan we deze samen met u bezichtigen. Terwijl u de sfeer proeft van de woning en zijn omgeving, beoordelen wij de woning bouwkundig en zoeken we naar eventuele gebreken. Na de bezichtigingen vragen we de bestemming van de woning op en onderzoeken de eventuele nadelige omgevingsfactoren.
 
Uiteindelijk begint het onderhandelen met de ‘tegenpartij’ over de koopsom en de bijbehorende voorwaarden. Dit is een spannend traject met veel verborgen valkuilen waarbij wij als specialist onszelf absoluut terug verdienen.   
 
Als enige NVM makelaar in de regio werken we met vaste lage tarieven!
 
Voor het verkrijgen van een goede hypotheek werken wij samen met de financieel planner van hetHypothekenhuis. Met zijn jarenlange ervaring en ruime kennis van de financiële markten kan hij u van een gedegen advies voorzien en zorgt hij ervoor dat u de hypotheek krijgt die het beste bij u past.  
 
Door gebruik te maken van deze beide experts bent u ervan verzekerd dat de nieuwe woning ook echt een droomwoning blijft en geen nachtmerrie wordt.   
 
Niet voor niets is ons devies:


Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking 0521-521 521.