Terug naar de resultaten
Woldpromenade 27 in Steenwijk 8331 JD

Woldpromenade 27

8331 JD Steenwijk
Vraagprijs € 157.250,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

ONDERNEMEN IN EEN ACTIEVE WINKELSTRAAT Dit uitstekend onderhouden bedrijfspand is momenteel in gebruik als brasserie (daghoreca) maar is ook uitstekend geschikt als winkelruimte. De gevelbreedte bedraagt circa 4 meter en voor de gevel is ruimte voor een klein terras van circa 3 tafels. De begane grond van circa 75 m² is ingedeeld met diverse zitjes en een lange bar met achtergelegen keuken. Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 110 m² In units vanaf 110 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

ONDERNEMEN IN EEN ACTIEVE WINKELSTRAAT

Dit uitstekend onderhouden bedrijfspand is momenteel in gebruik als brasserie (daghoreca) maar is ook uitstekend geschikt als winkelruimte. De gevelbreedte bedraagt circa 4 meter en voor de gevel is ruimte voor een klein terras van circa 3 tafels.

De begane grond van circa 75 m² is ingedeeld met diverse zitjes en een lange bar met achtergelegen keuken. Het overnemen van een deel van de inventaris behoort tot de mogelijkheden.
1e verdieping: overloop met toiletgroepen, opslagruimte en kantoor. Vlizotrap naar ruime zolderberging.

Het geheel kan ook ontruimd worden opgeleverd en is dan uitstekend geschikt voor kleding of schoenenwinkel.

Het pand is gelegen in het centrum van de stad aan een looproute naar het marktplein. De WOLDPROMENADE is een levendige winkelstraat met voornamelijk eigen ondernemers. Het pand is uitstekend onderhouden en gebouwd in 1978 op een perceel van 100 m² eigen grond.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 157.250,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1978 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 110 m² Verkoopoppervlakte 75 m² Perceeloppervlakte 100 m² Frontbreedte 400 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 110 m² Locatie toelichting In voetgangersgebied, met ontheffing met auto bereikbaar. Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
110 m²
In units vanaf
110 m²
Verkoop vloeroppervlakte
75 m²
Frontbreedte
400 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.