Terug naar de resultaten
Parade 8 in Steenwijk 8333 DR

Parade 8

8333 DR Steenwijk
Huurprijs € 18.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Flexibel te gebruiken en in te delen Kantoorruimte te huur op een goede locatie in Steenwijk In het statige, gerenoveerde hoofdgebouw van de voormalige Van den Kornputkazerne, Zuidoostelijk van de stad Steenwijk, wordt op de begane grond ca. 240 m2 (GBO) kantoorruimte aangeboden. Het pand is zeer goed bereikbaar en beschikt over eigen parkeerplaatsen en een terras. Achter en naast het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 240 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Flexibel te gebruiken en in te delen Kantoorruimte te huur op een goede locatie in Steenwijk

In het statige, gerenoveerde hoofdgebouw van de voormalige Van den Kornputkazerne, Zuidoostelijk van de stad Steenwijk, wordt op de begane grond ca. 240 m2 (GBO) kantoorruimte aangeboden. Het pand is zeer goed bereikbaar en beschikt over eigen parkeerplaatsen en een terras.

Achter en naast het hoofdgebouw herrijst een volledig nieuwe woonwijk van ca 400 woningen. De wijk "Kornputkwartier"wordt begrenst door de Meppelerweg, de Dennenallee en de Steenakkers. De Kazerne is in 1938 gebouwd. De militairen zijn na 60 jaar vertrokken en hun oefenterrein is ontmanteld, maar het oude poortgebouw en de legeringsgebouwen blijven bestaan. Deze gebouwen hebben hun statige karakter behouden en hebben een nieuwe bestemming gekregen.

De te verhuren vierkante meters zijn gesitueerd op de begane grond van de linker vleugel naast de poort in het hoofdgebouw. Het betreft een open ruimte met enkele pilaren en een separate kantoorruimte. Aan de voorzijde zijn diverse ramen uitkijkend naar de Meppelerweg. Aan de achterzijde is een centrale ingang en eigen terras met tuindeuren.

De ruimte word opgeleverd met een elektrische installatie voor kantoordoeleinden en verwarmingsinstallatie met radiatoren. De overige afwerking en benodigde sanitaire en overige voorzieningen kunnen naar eigen inzicht van de huurder worden aangebracht.

Naast kantoorfunctie kan het object ook worden gebruikt voor medische, sociale of zelfs lichte horeca doeleinden.

Huurprijs:
€ 175,-- per vierkante meter exclusief BTW per jaar.

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig

Huurovereenkomst
R.O.Z. Model met aanvullende bepalingen

Huurtermijn
In overleg, 5 jaren met 5 optiejaren

Bankgarantie
Ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 18.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1938 Bouwjaar toelichting renovatiejaar 2011 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 240 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
240 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.