Terug naar de resultaten
Weemstraat 1 in Steenwijk 8331 JA

Weemstraat 1

8331 JA Steenwijk
Huurprijs € 13.200,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Kantoor- / winkelruimte met bovenwoning. In het stadscentrum van Steenwijk gelegen HOEKPAND, momenteel in gebruik als KANTOORRUIMTE maar ook zeer goed geschikt als WINKELRUIMTE met eventueel BOVENWONING. Het karakteristieke pand is gelegen op een kruising van winkelstraat (voetgangersdomein) en 2 autoluwe straten. Deze unieke centrale ligging in voetgangersdomein en toch per auto bereikbaar...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 95 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Kantoor- / winkelruimte met bovenwoning.

In het stadscentrum van Steenwijk gelegen HOEKPAND, momenteel in gebruik als KANTOORRUIMTE maar ook zeer goed geschikt als WINKELRUIMTE met eventueel BOVENWONING. Het karakteristieke pand is gelegen op een kruising van winkelstraat (voetgangersdomein) en 2 autoluwe straten. Deze unieke centrale ligging in voetgangersdomein en toch per auto bereikbaar biedt vele mogelijkheden. (dienstverlening, detailhandel, zorgwinkel, enz.)

INDELING BEGANE GROND:
Entree, kantoorruimte, circa 40 m² met pvc vloer, systeemplafond en ingebouwde kast. 2e kantoorruimte, circa 23 m² met pvc vloer, systeemplafond en reproruimte. Er is een eigen toegangsdeur die separate ingang mogelijk maakt. Kleine bergruimte en pantry. Toegang tot kelderruimte met stahoogte en eigen binnenplaats.
1e verdieping: Ruime overloop, toiletruimte met closet en fontein, 3e kantoorruimte, circa 20 m² met dakkapel en vloerbedekking, 4e kantoorruimte, circa 9 m² momenteel in gebruik als archief. Dichte keuken met eenvoudig aanrechtblok en inbouwkast. Tussenhal met toegang tot balkon en badkamer met ligbad en wastafel.

ALGEMEEN:
Dit unieke HOEKPAND is goed onderhouden en wordt centraal verwarmd middels radiatoren. De begane grond is voorzien van dubbele beglazing en voorzetramen. Dit object is op korte termijn, na 2 juli beschikbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 13.200,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 95 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Winkelruimte
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
95 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
95 m²
Verkoop vloeroppervlakte
70 m²
Frontbreedte
830 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.